fbpx

Hvem er jeg

Selvportræt i malertøj1

Hvem er jeg? Mit navn er Claus Fuchs. Min erfaring med malerverdenen ligger tilbage fra mit 16'ne år. Her startede jeg som farvehandlerlærling. Den teoretiske viden omkring maling og teknikker, har givet mig en god base for selve håndværket.  Jeg har arbejdet i malerfaget de sidste 20 år.

Det er vigtigt for mig at give et flot og gennemført resultat. Jeg har en høj standard og er dygtig og effektiv til mit arbejde. Min stolthed omkring mit malerarbejde er vigtig for mig. Det er samtidigt også din garanti for stor tilfredshed og kvalitet.

På grund af mine mange års erfaring, har jeg også et godt øje for valg af farver og giver gerne rådgivning. I min baggrund som mangeårig farvehandler, har du mulighed for at stille dine spørgsmål. Det gælder også når du går i gang med dit gør-det-selv projekt. Jeg står klar til at give dig den bedste service. Du får den gode service både i forbindelse med dit køb af maling eller dit køb af malerarbejde.

Jeg har et godt humør og sætter stor pris på et godt samarbejde med dig.

Synes godt om os

Hvis du har lyst til at følge min hverdag, og daglige arbejde, så kan du følge med på facebooksiden, ved at klikke på dette link herunder.
Du kan "like" og anbefale inde på denne side.